Predemolition audit

Wenst u een Europese certificering zoals BREEAM te behalen voor uw bouwproject dan voeren wij de predemolition audit of ‘waste audit’ uit met als doel het vergemakkelijken en maximaliseren van de terugwinning van materialen en componenten uit de sloop of renovatie van gebouwen en infrastructuren voor nuttig hergebruik en recycling.

BREEAM-certifisering houdt in dat het gebouw of project getoetst wordt aan verschillende duurzaamheidseisen. Door middel van een certificering stijgt de waardering van het project door huurders, medewerkers en relaties.

Een milieudoelstelling dient vooraf te worden bepaald, nog voor de uitwerking van het concept. Daarom kiest men een BREEAM-certificatie, waarmee bijna 80 criteria worden afgewogen, opgedeeld in de hoofdstukken project- & werfbeheer, comfort & gezondheid, energie, transport, water, materiaalgebruik, vervuiling, afvalbeheer, grondgebruik en ecologie.

Wij hebben een jarenlange ervaring met de sloopaudit die voldoet aan het WST 01 criterium van BREEAM NC 2016 met als doel om te slopen op een duurzame manier, waarna de materialen terug in de keten terecht kunnen.

 

Cradle to Cradle (C2C) is het ultieme doel. Hierbij start alles met een grondige inspectie van alle aanwezige materialen. Door niet enkel de quantiteit te bepalen maar ook de kwaliteit te beoordelen zijn we in staat om de bestemmingsmogelijkheden te evalueren

Ontvang een vrijblijvende offerte voor een sloopopvolgingsplan bij infrastructuurwerken​​